build your own site

PRAKTISCHE INFO

Rugnummers

Alle vooraf ingeschreven deelnemers kunnen op 6 september met hun ticket hun rugnummer afhalen aan de inschrijvingsbalie.
Deze bevindt zich aan de startplaats.
(Grijspeerdstraat 1 - 8830 Gits)

Afhalen kan vanaf 17u30 tot 18u30

Na 18u30 worden rugnummers die niet afgehaald werden beschikbaar gesteld voor mensen uit de wachtlijst of aan de deur verkocht.

Koersverloop

Het startschot weerklinkt om 19u,
er worden eerst 3 opwarmings-
rondes gereden met de wagen van de koersdirectie op kop. Pas bij het ingaan van de 4e ronde zal de koerscommissaris de koers vrijgeven. Nadien leggen de renners nog 37 rondes af waarbij op willekeurige tijdstippen tussensprints worden gehouden.
Hierbij kunnen zowel de kopgroep alsook rode lantarens in de prijzen vallen.

Goodie bags

Wanneer een renner na de koers zijn rugnummer terug binnenbrengt aan de inschrijvingsbalie dan ontvangt hij een medaille en een goed gevulde goodie bag.

Douches

Deelnemers die na de koers een verfrissende douche willen nemen hebben gratis toegang tot de douches in de sporthal Ogierlande. (Torhoutstraat 6 - 8830 GITS)

Prijsuitrijking

Na de koers start om 20u30 de podiumceremonie voor de winnaars van de tussensprints en het uiteindelijke podium. Er worden ook prijzen uitgereikt aan "de grootste pechvogel" en "de renner met de grootste strijdlust".

Wedstrijdregelement

Na het in ontvangst nemen van hun rugnummer moeten de renners zich melden op het podium waar ze het wedstrijdsblad ondertekenen en akkoord gaan met het regelement.

DOWNLOAD HIER HET REGELEMENT

© Copyright 2019 Wycom IT - All Rights Reserved